Iubim sa va spunem povestile…Voi credeti in povestea noastra?

Acum un an şi jumătate, o idee frumoasă a prins contur şi ne-a dat aripi.

Dragostea pentru fotografie, pasiunea de a scrie, entuziasmul de a cunoaşte oameni şi poveştile lor, nevoia de exprimare într-un mod autentic şi creativ s-au adunat într-un singur nume: Jurnal Fotografic.

Cu toate acestea, începutul a fost neclar şi implicarea noastră era la un nivel redus, deoarece jumătatea feminină a Jurnalului avea un job full time iar jumătatea masculină îşi dedica o mare parte din timp pentru construirea casei părinţilor lui.

Dar, treptat ne-am dat seama că ideea noastră merită mai mult. Drept urmare, ea şi-a dat demisia iar el a început să-şi împartă timpul între Jurnal şi părinţi.

Suntem doi oameni normali, ca tine, cel care ne citeşti şi ne admiri fotografiile. Dar, trebuie să ştii că nu este uşor ce facem, deoarece o fotografie este un proces de creativitate ce necesită mult timp, dar, de fiecare dată, ne punem o părticică din suflet şi speranţa că-ţi va aduce bucurie şi inspiraţie.

Dacă vei urmări timeline-ul paginii noastre de Facebook, vei observa că nu am fost niciodată agresivi în a face reclamă cu privire la preţuri pentru şedinţe foto, oferte şi altele. Ideea este că nu am vrut să fim comerciali, ne-am dorit să ne remarcăm într-un mod discret chiar dacă asta a însemnat să limităm audienţa.

Oricum, suntem recunoscători să fim unde suntem azi şi, totodată, considerăm că a sosit momentul să-ţi spunem ce vrem să facem în continuare.

Cel mai mare vis al nostru este acela de a străbate ţara asta frumoasă pentru a-i descoperi locurile, oamenii şi poveştile lor. Ştim, nu suntem singurii care am face asta. Dar, credem că este loc pentru fiecare iar noi avem un punct de vedere fotografic autentic şi merităm să arătăm România prin alţi ochi. Un exemplu ar fi poveştile: Răsărit în Colibiţa, O poveste lutul rosteşte ori cea despre Pensiunea OppidumPentru mai multe poveşti, accesaţi blogul nostru aici.

Strâns legat de acest vis, este transformarea  Jurnalului Fotografic într-un album ce poate fi răsfoit. Dar, nu orice fel de album foto.

Şi, în completarea celor menţionate, ne dorim să avem o expoziţie specială cu poveştile cele mai apreciate de către cei care ne urmăresc.

Concluzia?

Suntem doi visători dar e frumos să visezi şi, atunci când crezi cu adevărat în visurile tale, Universul pune în mişcare tot ce ai nevoie ca să te ajute să le îndeplineşti: oameni, întâmplări şi oportunităţi.

Acestea fiind scrise, te rugăm să consulţi magazinul on-line (da, avem aşa ceva şi vom continua să-l îmbunătăţim) iar dacă descoperi ceva ce s-ar potrivi într-un tablou din casa ta, cumpără o fotografie. Te asigurăm că este mult mai valoroasă decât preţul din dreptul ei.

Dacă nu ai găsit, încă, ceva care să-ţi placă dar crezi în noi, poţi face o donaţie aici:
Pentru cei care vor dona, promitem să ne revanşăm sub diverse forme (de la surprize electronice, suveniruri sub sigla Jurnal Fotografic, sesiuni foto creative până la un exemplar al viitorului album, semnat de către noi).
Iar dacă nu ai posibilitatea de a achiziţiona fotografii sau de a dona pentru visurile noastre, am aprecia tare mult dacă ne-ai ajuta cu o distribuire.

Cu sincere mulţumiri,

Simona & Silviu, Jurnal Fotografic

Salvează

Leave a comment