Viziunea noastra

Credem în fericire, în oameni frumoşi şi în poveştile lor. Credem în iubire, în suflete pereche și circumstanţe magice. Credem în dimineţi simple cu aromă de cafea, trăite în doi.

Credem în călătorii, răsărituri şi apusuri pline de culoare. Credem în farmecul din combinaţia alb&negru.

Credem în experienţe noi, pentru că acestea sunt cele care ne ajută să descoperim povești demne de paginile Jurnalului dar, cel mai mult ne ajută să ne testăm creativitatea. Credem în viziunea noastră artistică.

Noi ştim că emoţiile sincere și naturale pot fi capturate în fotografii fără ca noi să le forțăm în vreun fel. Şi mai ştim că aceste fotografii se vor transforma în amintiri frumoase care, cu trecerea anilor, vor deveni de nepreţuit prin ceea ce vor transmite.

De aceea, scopul nostru este să scriem o mică poveste pentru fiecare dintre voi, fie că este o sesiune foto de logodnă sau de familie, nunta mult visată sau TTD-ul (Trash The Dress) ori creștinarea primului copil.

În final, ne dorim să rămânem prietenii alături de care ați împărtășit momente memorabile și să păstraţi amintirile lor atât în format electronic, cât și în suflet.

Pentru întrebări, propuneri creative și oferte adaptate cerințelor voastre, vă invităm cu drag să ne scrieți la adresa:
[email protected]