The little things @Butterflies

Pe Paula am cunoscut-o prima oară în buchetul simplu dar, totodată, îndrăzneț din lavandă și bumbac. Mi-am imaginat atunci o ființă delicată dar curajoasă.

Apoi, buchetul de bujori pastelați și parfumați mi-au adus-o mai aproape de suflet. Mă gândeam că este precum o zână cu flori în păr.

Mada&Daniel_Cununie civila (115) Mada&Daniel_Cununie religioasa (9)

Treptat, pe parcursul lunilor de vară, povestea ei avea să-și facă loc în paginile Jurnalului dar și în inimile noastre, datorită buchetelor și aranjamentelor create cu o pasiune ce era vizibilă în fiecare detaliu al acestora.
Era firesc să urmeze o întâlnire în persoană, care s-a și întâmplat la început de Noiembrie.

Printre arome de lavandă uscată și trandafiri în culori nemaiîntâlnite, minutele au zburat pe lângă noi fără să le simțim ori să le numărăm.

Vinovată a fost prezența ei desigur, pentru că am descoperit în ea, pe lângă talentul deprins în ani mulți, un om cald și foarte primitor. Și, desigur, imaginea pe care o aveam în minte s-a dovedit a fi foarte aproape de adevăr (îi lipseau doar florile din păr :) ).

Despre atelierul fluturilor, primul sentiment pe care l-am simțit a fost o explozie de culoare, povești și magie.

Figurine simpatice cu mirese și miri în diferite ipostaze, ursuleți somnoroși, păpuși Anne Geddes, căni din porțelan în care se servesc flori, ceainice inspirate parcă din desene animate, cutii felurite pentru livrarea florilor, stele din lemn, boabe de cafea și sticluțe vintage, toate acestea oferă locului farmecul care se resimte și în fiecare buchet sau aranjament floral.

This slideshow requires JavaScript.

Începutul Butterflies a fost în urmă cu mai bine de nouă ani, când planul de a înființa o spălătorie nu a fost dus la capăt așa că a fost înlocuit cu o florărie.

În anii ce au urmat, Paula a învățat să iubească florile în timp ce învăța să lucreze cu ele. Iar cel mai mult iubește trandafirii David Austin, care sunt cunoscuți pentru faptul că imită foarte bine bujorii.

S-a documentat, a căutat în permanență să ofere clienților aranjamente deosebite și chiar îi încurajează să aibă încredere în ea pentru rezultatul final. Pentru că, fiind o perfecționistă convinsă, pune preț pe fiecare buchet în parte și știe cum să transforme simplitatea în ceva extraordinar.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să adăugați puțină magie evenimentului vostru, vă recomandăm cu drag să-i scrieți și să vă lăsați pe mâna ei (pagina de Facebook: Florăria Butterflies).

Până atunci, bucurați-vă (și) de fotografiile alăturate.

This slideshow requires JavaScript.

Cu drag,
Jurnal Fotografic

Leave a comment