The little things @Dual&YesEvents

Pofta de o poveste nouă pusese stăpânire pe noi la începutul lunii Iunie, perioada aceea din an în care căldura zilelor de vară îşi face simţită prezenţa din senin şi tânjeşti să găseşti un loc răcoros, undeva sub umbra unor copaci ori a aerului condiţionat.

Nerăbdători şi cu aparatele în spate, am pornit într-o mică plimbare spre zona de Nord a Bucureştiului la băieţii creatori de la Dual – les garçons createurs şi colaboratorii lor, Yes Events.
Am mai scris despre ei (aici) când am participat la The Wedding Market dar pentru că le-am îndrăgit creativitatea şi aranjamentele vintage, ne-am dorit să pătrundem în lumea lor. Yey, misiune reuşită.

Iată că am ajuns în “le petit jardin” cu parfum ameţitor şi aer răcoros ascunsă în interiorul unui apartament: un paradis de explorat pentru noi.

Obiecte decorative în stil parizian, ce poartă amintirea bunicii, te anunţă că ai intrat într-un loc unde se află dragostea de frumos în timp ce trandafiri de felurite culori, bujori parfumaţi, iederă căţărătoare şi alte flori necunoscute nouă, aşteaptă în linişte să fie aranjate cu migală în buchete delicate.

Ştim, pare greu de imaginat că persoanele de gen masculin pot lucra cu florile dar odată ce vezi duoul creativ, Alex G. şi Alex B., cum adună fir cu fir în mâinile lor şi transformă totul într-un “bouquet” desăvârşit pentru o anumită doamnă sau domn (da, să ştiţi că şi domnilor li se oferă flori) nu mai crezi deloc în stereotipuri.

Povestea lor a pornit în oraşul Sibiu dar s-au gândit să vină mai aproape de bucureşteni odată cu începutul acestei primăveri.
Bine au făcut, pentru că aici şi-au găsit jumătatea perfectă în echipa Yes Events iar împreună organizează evenimente de neuitat. Nu ne credeţi? Aruncaţi o privire pe paginile lor de Facebook: DUAL – les garçons createurs & YES Events ^•^

Well, înainte de a ne lua rămas bun, vrem să mărturisim că a fost o deosebită plăcere să surprindem o mică parte din procesul lor de creaţie şi, pe această cale, dorim să le mulţumim:
Merci beaucoup.

Cu drag,
Jurnal Fotografic

Leave a comment