The little things @Good Mood Dance Studio

Universul continuă să ne surprindă prin modul în care aduce anumiţi oameni împreună pentru ca aceştia să creeze lucruri frumoase şi să-i inspire pe cei din jur.

În urmă cu trei săptămâni, Marius ne-a propus să expunem o fotografie la evenimentul de deschidere a şcolii de dans Good Mood Dance Studio. Bineînţeles, ne-am bucurat enorm pentru că, sinceri să fim, asta însemna o primă expoziţie foto, chit că era vorba doar de o singură fotografie.

Este un sentiment plăcut să ştii că munca ta este apreciată atât de mult încât cineva vrea s-o arate mai multor oameni. Pentru asta, le mulţumim din suflet dar continuăm să povestim despre emoţiile trăite la inaugurare.

Noi le tot urmărisem postările cu imagini din studio dar ne-am lăsat păcăliţi. Vrei să ştii de ce? Ei bine, nici una nu reuşeşte să redea senzaţia pe care o trăieşti când intri acolo.

Deşi este amplasat într-o clădire, ai impresia că eşti în aer liber. Lumina naturală înconjoară şi umple tot spaţiul acela imens cu viaţă.
Şi, chiar dacă predomină culorile reci, am simţit o căldură separată de temperatura din pereţii încinşi de soare.

Poate pentru că în fiecare colţişor din această încăpere se odihnesc eforturile, entuziasmul şi visele celor trei Good Mooderi: Marius, Ana şi Alice.
Sau poate e din cauza parchetului luminos în care se pot vedea urmele paşilor de dans ce au fost trăiţi dar şi a celor ce urmează.
Da, Good Mood D.S. este categoric mai mult decât o simplă şcoală şi îţi oferă o experienţă aparte.

După ce ne-am acomodat cu locul şi ne-am bucurat de expoziţia foto, surprizele au continuat spre seară prin intermediul unor discursuri minunate, menite să-i încurajeze pe cei care au dat startul acestui proiect frumos urmate de demonstraţiile unor dansuri precum Kizomba, Salsa sau Bachata.

Invitaţii speciali: Alex Radu, Laura Călin, Carmen Iordache şi Oana Visalom-Donescu au vorbit despre starea de bine oferită de diferite activităţi. Fie că mergi la un Barber Shop, ai o alimentaţie #verde, te îmbraci #vintage, practici yoga, devii voluntar sau dansezi. Oricare ar fi alegerea ta, tot ce contează este să-ţi aducă o stare de bine.

În încheiere, am vrea să redăm un mic îndemn din discursul Oanei, aşa cum ni-l amintim:
“Să-ţi urmezi şi să-ţi trăieşti pasiunea înseamnă să-ţi exprimi talentul în cel mai desăvârşit mod.”

Iar dacă îţi place să dansezi, îndrăzneşte să faci o vizită la Good Mood Dance Studio. Crede-ne pe cuvânt când îţi spunem că vei găsi acolo un strop de fericire.

Cu drag,
Jurnal Fotografic

Leave a comment